Andra kurser

Lagar, regler och etik för terapeuter

Kursen är öppen för alla som är angelägna att veta vad lagen säger om komplementär verksamhet och ges i samarbete med Maja Wolt.

Användningen av komplementär  verksamhet är ett väl debatterat ämne. Det förekommer t.ex. ofta att människor hävdar att det är olagligt att använda hypnos och att hypnoterapeuter är ”kvacksalvare”. I dessa fall kan det vara bra att veta vad som står i lagen och hur den skall tolkas. Kunskap är det bästa vapnet mot okunskap och skepsis.

Avsikten med den här kursen är att lyfta fram de lagar som är relevanta för den terapeutiska verksamheten. Tanken är att skapa en överblick övergällande lagstiftning och beskriva hur denna kan tolkas, samt problematiseras. Den juridiska kunskapen är en del av kompetensen och skapar trygghet för både terapeut och klienter. Därför får du ett tydligt kursintyg att visa upp. Läs vidare nedan om denna ytterst angelägna kurs så presenteras föredragshållare och detaljerat innehåll samt anmälan:

Datum: Nytt datum meddelas senare


Kostnad: 2000 kr inkl. moms för privatpersoner och 2000 kr exkl. moms för företag.

Anmäl dig till: info@sseah.se 0707 284323


Klicka på länken: Lagar-och-etik-för-alternativ-behandlare

Alkoholterapi – suggestion – Hypnos

Utbildning vid tre tillfällen 3 + 2 + 2 dagar med start 18 september 2015

  • Tillsammans med diagnostik – KBT – schematerapi – är hypnos ett kraftfullt boostingverktyg bland annars vanliga behandlingsmetoder. (100-tals stabila resultat).
  • Öka som terapeut dina möjligheter till bättre och mera varaktiga resultat i din behandling med klienters varierande alkoholproblem.
  • Att din klient lättare förstår mönstren i sitt unika förhållande och beteende till alkohol och andra flyktmekanismer.
  • Hypnos och djupsuggestion är förmildrande, lindrar stress och skev verklighetsbild som just är fiende nr. 1 hos alkoholberoende.
För mer information maila/ring:
www.alkoholterapi.se  0763 18 4554 eller www.sseah.se  0707 28 4323

Behandling av alkoholberoende med hypnos

Visste ni att över 900.000 svenskar befinner sig i alkoholismzonen! Det betyder att med anhöriga är det över 5 miljoner som dagligen terroriseras av drogen. I våra mottagningar ser vi verkningarna när de dyker upp i våra klienters minnesbilder. Hur hjälper man en person som utvecklat ett alkoholberoende med hypnos? Kurs med Jörgen Sundvall, existensterapeut, hypnoanalytiker, Thomas Boman, diplomerad alkohol och beroendeterapeut och relationsterapeut.


Se mer: alkoholkurs