Regression

Att gå i regressionsterapi är spännande! Upptäck en ny värld av möjligheter.

När man gör en regression till tidigare liv handlar det om mer än en ytlig nöjesresa till gamla miljöer. Personer och platser väcks till liv med allt det kan föra med sig av gamla, men inte glömda, konflikter och glädjeämnen. Man förstår plötsligt sig själv i ett större perspektiv och omständigheter i det nuvarande livet får en ny mening. Det är förvånansvärt lätt att göra en regression till sina tidigare liv för minnena ligger så nära ytan. Många gör det spontant.

Här kan du se några av Jörgen Sundvalls TV regressioner:

https://goo.gl/puZS4h

Läs vad Aftonbladets reporter tyckte om sin regression:

http://www.aftonbladet.se/halsa/article10440277.ab

För att läsa mer om ämnet regression se under Utbildning/Regression. Är du det minsta nyfiken på dina tidigare liv gör en regression för att själv uppleva hur sessionen kan berika din förståelse av dig själv och din nuvarande situation. Din terapeut bör vara kompetent att leda dig. Vi är kompetenta! Boka tid nu för din spännande resa genom tiden. 

Du ska veta att våra terapeuter har en riktigt bra utbildning med många års erfarenhet av att bedriva regressionsterapi. Du kan alltså tryggt beställa tid för en session. Din terapeut kommer självklart ge dig en grundlig förklaring av hur sessionen kommer att gå till.

Det är alltid sunt att ha frågor kring det man inte riktigt har kunskap om. Visste du t.ex. att det finns massor av seriös och akademisk forskning av regressionsfenomenet? Har du tid och lust kan du ta del av Ian Stevensons arbeten vid West Virginias universitet. Eller för den delen läsa om den forskning som i nutid bedrivs av hans ”lärjunge” professor Jim Tucker vid samma universitet.

Välkommen in i en spännande, omtumlande och kanske t.o.m. omstrukturerande värld.