Lär dig använda snabbhypnos och hypnosövertygare

Upplev kraften i hypnos – en dagskurs i hur du förvånar dig själv och övertygar andra.

Det här är en kurs som märkligt nog passar både nybörjare och erfarna hypnosutövare. För nybörjarna handlar det om att upptäcka kraften i hypnos och för de redan insatta innebär det en fördjupning i blixtsnabba induktioner och hypnosövertygare.

Du kommer att:

  1. Lära dig och öva på snabbinduktioner
  2. Lära dig och öva på hypnosövertygare
  3. Bli skickligare på hypnos

Kursen riktar sig alltså till både till dem som nyligen börjat utbilda sig och vana hypnoterapeuter. I SSEAHs kursmaterial beskriver jag några hypnosövertygare men har inte speciellt fördjupat mig i dessa på praktikkursen. Många storheter inom hypnosen, som t.ex. Gil Boyne gjorde alltid hypnosövertygare i syfte att visa klienterna att de faktiskt varit med om något extraordinärt. Detta gör att de terapeutiska vinningarna under sessionen lättare accepteras och bibehålls.

Vad är det då för ”extraordinära” händelser vi ska låta våra klienter uppleva? Ja, förutom Dave Elmans metod för att klistra fast ögonlocken kan vi bl.a. klistra fast klientens händer vid väggar eller bord, få siffror och/eller bokstäver att försvinna m.m. Klienten blir ofta imponerad över sin egen hypnotiska förmåga – och din! Hypnosövertygare hjälper klienten inse att hypnos är ett mycket kraftfullt tillstånd. Förstå mig rätt nu. Detta är ingen kurs i scenhypnos men vi kan använda samma hypnosfenomen som visas där men i ett mycket tydligt definierat terapeutiskt sammanhang.

Tillfälle ges självklart att öva på allt som visas. Så om du vill vässa din hypnosförmåga är detta en kurs för dig, vare sig du är en nybörjare eller veteran.

Kompendium ingår.

Kostnad: 2.300 kr inkl. moms för privatpersoner och för företag tillkommer moms.

Plats: Gränna