Bas Hypnos

Börja utforska hypnosens hemligheter i baskursen

SSEAH tillhandahåller en yrkesutbildning men den lämpar sig självklart också för dig som vill lära dig bas hypnos för att utveckla dig själv. Vår hypnosutbildning är intressant, högeffektiv och professionellt utformad. Den är grundligt och noga strukturerad och täcker de områden inom hypnosen du behöver för att komma igång och göra ett strålande gott jobb. När du väljer en utbildning hos oss  blir du välkomnad av mycket kunniga, erfarna och personliga föreläsare. Vi har ett engagemang och vill se dig utvecklas. Utbildningen i bas hypnos kryddas med omtanke, och glädje. Vi bryr oss helt enkelt.

Baskursen i korthet:

 • Du lär dig hypnosens teoretiska grunder
 • Du övar på att försätta andra i hypnos under praktikkursen
 • Du lär dig påverka med suggestionsterapi

Du vill säkert studera hypnos därför att du vill:

 • Göra skillnad!
 • Utveckla dig själv och bli mer av den person du vet att du egentligen är.
 • Utveckla andra att leva ett liv utan fruktan.
 • Ge dig en chans att jobba hel eller deltid med hypnos.
 • Vara din egen chef.
 • Känna stimulans och krydda ditt liv med hypnosens överraskningar.
 • Visa även andra hur man tar befälet över sitt liv.
 • Utveckla nya tekniker för att komplettera dem du redan har.
 • Känna dig kompetent.

Se följande demonstration av en blixtsnabb hypnos och en märklig hallucination och upplev kraften i tillståndet:  

Kom snabbt igång och gör en skillnad

Vill du kan du redan efter godkänd utbildning i bas hypnos börja jobba som Hypnosterapeut inom detta spännande område. Kursen som helhet består av en teoridel och en praktisk tillämpningsdel. Teorin läser du in på egen hand innan praktikdagarna.

Vad krävs för att delta i kurserna?

Vi anser att hypnos bör vara en fri och öppen upplevelse. Vår ambition har således varit att kunna erbjuda en utbildning i bas hypnos öppen för alla som vill undersöka sinnets mysterier och som är öppna för självutveckling. Vi har inga andra krav än att du har en ödmjuk inställning till andra människor – inga förkunskaper krävs.

Baskursintyg

Vi vill att våra studenter skall kunna få sitt kursintyg väl medvetna om att de inom sitt specialområde har en mycket god utbildning, som kvalificerar dem att hjälpa sig själva och sina medmänniskor. Vi utfärdar: Ett Baskursintyg för avklarad kurs i bas hypnos.

Kostnad

FÖR HELA BASKURSEN ÄR DIN INVESTERING SEK 12.310. Du kan naturligtvis betala hela beloppet på en gång men om det hjälper eller gör det enklare för dig kan dock kostnaden delas upp i två delbetalningar – den första på 6.310kr, vilket innebär din anmälan och när den är erlagd skickar vi dig teoripaketet, som omfattar omkring 700 sidor skrivet material samlat i 7 lektioner. Du får även en demonstrationsljudfil som du kan öva med.  Den sista delbetalningen på 6.000kr gör du lämpligen i god tid före dina praktiska tillämpningsdagar i praktikkursen. För företag tillkommer moms.

Du erhåller alltså ett omfattande, gediget men lättläst skrivet material från oss. I utbildningen i bashypnos ligger betoningen på hypnosinduktioner; hur och varför hypnos fungerar, samt på suggestionsterapi. Inkluderat i materialet finns därför instruktioner och mallar för hur du kan handskas med olika problem som låter sig behandlas med suggestionsterapi. Detta övar du sedan på under praktikdagarna.

Du kan antingen välja att gå Praktikkursen på våren eller hösten. Se datum ovan. Eleverna tränar på varandra. Praktikkursen är obligatorisk för dig som vill jobba som hypnosterapeut och få ditt Baskursintyg av SSEAH.

 Klicka här för att se detaljer om hela kursutbudet

Hur du börjar

Du börjar med att klicka på ”Anmälan” i rutan ovan. Gör din hel eller delinbetalning varvid du skickas baskursens teorimaterial. Nästa steg innebär att du gör din andra delbetalning och anmäler dig till praktikkursen.  Anmäl dig i god tid till praktikdagarna. Se datum ovan. För utförligare information eller frågor om utbildningen kontakta SSEAH. info@sseah.se  eller +46 (0) 707 28 4323. För Anmälan till kurs klicka således på länken ovan.

Elevutvärdering

Teorimaterialet är tydlig och praktiskt inriktat, och skrivet på ett personligt sätt vilket jag tycker är bra. För det har jag förstått att hypnosterapi inte är en exakt kunskap, utan består mycket av personlig erfarenhet om vad som fungerar, vilket kan vara olika från terapeut till terapeut och naturligtvis från klient till klient. Den rekommenderade litteraturen blir att bra komplement till denna teori och ordlistan i början av teorimaterialet var bra. Jag pluggade glosor med dessa, fast kompletterade ändå med att slå upp ordet på google för en djupare förståelse.

Praktikdagarna var fantastiska. Jörgen är klok och lätt att förstå. Allt är väldigt logiskt. Jag reflekterade också över att både Marian och Jörgen utstrålar så mycket kärlek och värme utan att vara inställsamma, vilket gör dem till en inspirationskälla för mig, eftersom jag ofta är alldeles för inställsam på bekostnad av min personliga integritet.

Under träningen på den första avancerade kursdagen insåg jag att jag faktiskt kommer att klara av att arbeta som terapeut. Det kändes väldigt bra. Sen fick jag en stark upplevelse då Jörgen gjorde en ca 15 min induktion på mig. Mycket värdefullt.

Hugo Thulin

  

logo

 

För din trygghet är SSEAH försäkrat hos Nordeuropa Försäkring, som är en del av Lloyds.

Hypnos baskurs skrivet material