Kan inte låta bli att här infoga ett mejl från hypnoterapeut Karin Dahl. Det speciella med Karin är inte bara att hon är en terapeut utan att hon är det trots att hon är förlamad från nacken och nedåt. Hon har en maskin som andas åt henne!!! Men hon låter sig inte hindras utan har gått igenom hela utbildningen. Här är mejlet som kom igår från denna mycket speciella och kära person som inspirerar mig mycket:
Hej!
Hoppas allt är bra!
Måste bara berätta att det kom en person till mig, som var fruktansvärt rädd för att flyga! Hon fick äta 3-4 st Attarax och Stesolid för att kunna flyga över huvud taget.Var rädd för resan 1 vecka innan.
Kom till mig och jag fick 2 gånger på mig för att försöka hjälpa henne, hon skulle åka inom 2 veckor!
Använde din mall för flygfobi, gjorde dock om den lite så det passade henne och lärde henne självhypnos.
När hon kom till mig andra gången, frågade jag om hon var nervös inför flygningen, hon svarade att hon inte var det och tänkte att ”är det någon terrorist på flyget som spränger det,så är det det och jag kan inte göra så mycket åt det” och skrattade lite.
Har fått veta nu efteråt att hon flög utan att ta tabletter och allt gick bra,hon var inte ens nervös.
Blev glad å hennes vägnar att det gick bra!

Med vänliga hälsningar
Karin Dahl

Och jag, Karin, är glad å dina vägnar. Grattis till en gott arbete!!!
Med värme,
Jörgen