Beskrivning

Skönt Självförtroende – med Hypnos  Speltid: 55 min

Må bra och inse att du faktiskt besitter både bättre och fler egenskaper än du kanske valt att uppmärksamma. Vi är inte så förskräckliga att vi inte skulle vara värda att älskas eller uppskattas för de vi är. Varför har vi då dåligt självförtroende? Svaret är präglingar. Det goda med detta är att det som en gång präglats alltid går att prägla om. CD:n är som balsam för själen.

Jörgen Sundvall och Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnoterapi (SSEAH) har producerat följande studioinspelade CD skivor. Jörgen Sundvall, välkänd hypnoanalytiker och direktor för SSEAH har i många år arbetat med hypnos och har under sina år som terapeut hjälpt otaliga människor. Nu finns den hjälpen att få på CD.

Hypnos är ett härligt, skönt och djupt avslappnat tillstånd, som liknar den behagliga känslan du erfar när du befinner dig mellan vakenhet och sömn. Man kan därför med stor tillit njuta av inspelningen och glädja sig åt de fördelar den för med sig. Välj en CD som kan inspirera och förbättra ditt liv.